Чӑваш чӗлхипе тата литературипе регион шайӗнчи олимпиадин ҫӗнтерӳҫисемпе призерӗсене палӑртнӑ

Нарӑс уйӑхӗн ҫирӗм иккӗмӗшӗнче чӑваш чӗлхипе тата литературипе регион шайӗнчи олимпиада иртрӗ. Пирӗн район чысне Мӑн Этмен шкулӗн тата Хӗрлӗ Чутай шкулӗн 11-мӗш класс вӗренекенӗсем - Морякова А. (вӗрентекенӗ Горбунова Т.В.) тата Трифонова Д. (вӗрентекенӗ Васильева М.Н.), Хӗрлӗ Чутай шкулӗн 10А класс вӗренекенӗ Сядайкина Д. (вӗрентекенӗ Иванова В.Е.), Атнар шкулӗн 9-мӗш класс вӗренекенӗ Илларионова М. (вӗрентекенӗ Ешмейкина Л.А.), Питӗркасси шкулӗн 9-мӗш класс вӗренекенӗ Федорова С. (вӗрентекенӗ Жукова Л.В.), Хӗрлӗ Чутай шкулӗн 9Б класс вӗренекенӗсем Васюкова К. тата Спиридонова К. (вӗрентекенӗ Васильева М.Н.) хӳтӗлерӗҫ. Пур вӗренекен те лайӑх результатсем кӑтартса савӑнтарчӗ.

Пӗтӗмлетӱ тӑрӑх, чӑваш шкулӗн программипе вӗренекенАнна Морякова призерятне ҫӗнсе илчӗ. Вырӑс шкулӗн программипе вӗренекенсемКсения Спиридоноваăпа Ксения Васюкова вара - ҫӗнтерӳҫӗпе призер. Тӑрӑшуллӑ та пултаруллӑ вӗренекенсемпе вӗрентекенсене мӗн пур кӑмӑлтан саламлатпӑр, малашне те ӑнӑҫу сунатпӑр.

28 февраля 2023