Поздравление главы Красночетайского района А.И.Крикова с Днем работников торговли, бытового обслуживания и жилищно-коммунального хозяйства

Хисеплĕ суту-илÿ, çурт-йĕрпе коммуналлă хуçалăх ĕçченĕсем

тата йăла ыйтăвĕсемпе тивĕçтерекенсем, ветеранĕсем!

Сире пурне те професси уявĕпе саламлатăп.

Эсир хăвăр тивĕçе туйса ĕçленинчен район халăхĕн хăтлăхĕ, кăмăлĕ еплерех пуласси килетĕ. Сирĕн  кулленхи ĕç обществăлла  инфратытăма аталантарас тĕлĕшре палăрмаллах витĕм кÿретĕ Апла пулсан, çурт-йĕрпе коммуналлă  хуçалăх, йăла предприятийĕ тивĕçтерекен çăмăллăхсен пахалăхне ÿстермелле, халăх шухăшне шута илсе тăрăшмалла. Суту-илÿ сферинчи ÿсĕмсем малашне та савăнтарасса  шансах тăратăп.

Малалли пурнăçра, йывăр та пархатарлă ĕçре çитĕнÿсем, телейпе ырлăх- сывлăх сунатăп.

Район пуçлăхĕ                        А.И.Криков

18 марта 2007